Het bestuur


Paul Bles

Ik ben Paul Bles, geboren in 1958, getrouwd met Nicky en we hebben samen 2 prachtige dochters en inmiddels 2 kleindochters. Van oorsprong sterrenkundige en nu al 39 jaar werkzaam bij Philips – Origin – Atos. Afkomstig uit Huissen en met mijn Batavus Criterium verdiend met een krantenwijk vanaf mijn 17e de heuvels en dijken in de omgeving van Arnhem en Nijmegen bereden. Tijdens mijn studie in Leiden stond mijn fiets bijna naast mijn bed en in mijn vrije tijd in de wind en door de duinen gereden. Vanaf 2005 weer gaan fietsen met collega’s op mijn 30 jaar oude Batavus. Deze is nu ingeruild voor een Specialized Roubaix SL4 en ben nu lid van TC Woensel in Eindhoven als training op Atos Tour, die ik sinds 2006 rijd.
 

 


Clem van Hees

Ik ben Clem Van Hees, geboren op 1 mei 1946. Ik heb 38 jaar bij achtereenvolgens Philips, Origin en Atos Origin gewerkt in 13 verschillende ICT-jobs.
In 2006 ben ik gestopt met werken en ben ik intensief gaan fietsen.
Met nog een aantal andere dingen krijg ik mijn tijd goed gevuld.
Sinds 2006 heb ik 11 keer de AtosTour gefietst en sinds 2017 ga ik mee als chauffeur van de toerdirecteur.
Op die manier hou ik contact met oud-collega´s.

 

 


Mischa van Oijen

Ik ben Mischa van Oijen, geboren op 13 augustus 1974. Ik werk sinds 1999 bij Atos. In 2014 heb ik een knieoperatie gehad. De arts adviseerde om te gaan fietsen. Vanaf het eerste moment verslaafd. IN 2019 heb ik mijn eerste tour gereden. Wat een fantastisch evenement! Op dit moment vervul ik een aantal taken voor de AtosTour. Ik houd me bezig met de communicatie, innovatie en organisatie van de Virtuele AtosTour. De virtuele AtosTour is ontstaan ten tijde van Corona, we fietsen dan met een groep mensen in een virtuele wereld op het Zwift platform.

 

 


Frans den Oudsten

Ik ben Frans den Oudsten, geboren op 14 maart 1953 in Haarlem, getrouwd met Tineke met wie ik 2 prachtige dochters en een zoon heb.
Na 20 jaar trouwe dienst bij Atos in diverse rollen ben ik in 2017 in de pensioen stand gegaan.
Het sporten zat in de genen en toen ongeveer 12 jaar geleden bleek dat met 2 versleten knieën het fietsen de enige sport was die ik pijnloos kon blijven beoefenen ben ik verslingerd geraakt aan deze bezigheid. Als voorzitter van Stichting Fietspromo Maassluis is de liefde voor deze sport meer geworden dan fietsen alleen.
Na 10 deelnames aan de Atos lichtstad tour ben ik dan nu ook toegetreden tot de Stichting AtosTour van deze prachtige tocht.

 


Gerrit Rorije

Ik ben Gerrit Rorije, geboren 12 januari 1944. Ben getrouwd en heb een zoon en kleinzoon.
Ben sinds 2004 gepensioneerd Atos medewerker, daarna is mijn hobby de AtosTour.
Ik hoop in 2022 de 17de editie te organiseren.
Ben zeer gelukkig samen met het gehele begeleidingsteam al 16 jaar van de AtosTour een goed internationaal sociaal evenement te kunnen maken.
Ook maak ik jaarlijks een video en videoclip van de AtosTour. Een blijvende herinnering aan een fantastisch evenement.
Door zeer velen wordt de AtosTour beleefd als een echte “Classic”.

 


Ger Thijssen

Mijn naam is Ger Thijssen, ben geboren op 12 juli 1950 en ik woon in Eindhoven. Ik ben getrouwd met Anyke en we hebben 2 kinderen en 6 kleinkinderen.
Vanaf 1986 heb ik gewerkt bij Philips, Philips C&P, Origin, Atos Origin en Atos. Sinds oktober 2015 geniet ik van mij pensioen.
Naast onze caravanvakanties, de SAAB 96 oldtimer en fotografie neemt het motorrijden een hele bijzondere plek in mijn leven in. Altijd wel te vinden voor een ritje of een toertocht op mijn BMW R1200RT. In 2009 maakte ik voor de eerste keer als motard deel uit van de motorbegeleiding. Sindsdien is de AtosTour voor mij een fantastisch jaarlijks evenement waar ik met heel veel plezier naar uit kijk en met nog meer plezier aan meewerk. Sinds september 2011 ben ik lid van het organisatie comité van de AtosTour, met als hoofdtaken de coördinatie van het begeleidingsteam en het organiseren van de aankomstceremonie in Eindhoven. Vanaf de oprichting van de Stichting AtosTour op 25 maart 2019 vervul ik de functie van voorzitter.